BB - Diskografia

30. srpna 2012 v 22:58 | ..::Girl with devil's smile alias Nataly::..

Kórejská diskografia

Štúdiové albumy
  • Since 2007 (2006)
  • Remember (2008)
Špeciálne edície
  • Tonight (2011)
  • Still Alive (2012)
Mini albumy
  • Always (2007)
  • Hot Issue (2007)
  • Stand Up (2008)
  • Tonight (2011)
  • Alive (2012)
Single
  • We Belong Together (2006)
  • La La La (2006)
  • BIGBANG (2006)

Japonská diskografia

Štúdiové albumy
  • Number 1 (2008)
  • Big Bang (2009)
  • Big Bang 2 (2011)
  • Alive (2012)
Špeciálne edície
  • Monster (2012)
Mini albumy
  • For the World (2008)
  • With U (2008)
Single
  • My Heaven (2009)
  • Gara Gara Go!(2009)
  • Koe o Kikasete (2009)
  • Tell Me Goodbye (2010)
  • Beautiful Hangover (2010)

Sólové albumy

Taeyang
  • Hot (2008)
  • Solar (2010)
G-Dragon
  • Heartbreaker (2009)
  • GD & TOP (2010)
  • Wild and Young (2012)
T.O.P
  • GD & TOP (2010)
Seungri
  • VVIP (2011)

Zdroj: sk.wikipedia.org/wiki/Big_Bang#Diskografia
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Shizue Asahi Shizue Asahi | Web | 31. srpna 2012 v 9:30 | Reagovat

VVIP :D nech žije!!!!!!! :D

2 Kirawa Kirawa | Web | 31. srpna 2012 v 10:28 | Reagovat

mám mám všetko mám ♥♥♥♥♥♥

3 Robina Robina | Web | 31. srpna 2012 v 10:34 | Reagovat

Haha. Podľa mňa by ťa toho ešte nemali zbaviť. A načo?
Aj tak nesvoj právny sú tí najväčší géniovia keď sa nad tým zamyslíš. :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama